i FOKUS: Naver Collection

Denne uken fokuserer vi på den danske produsenten 

NAVER  COLLECTION


Naver Collection leverer uslåelig håndverk og rålekker design. Kombinasjonen resulterer i varige møbler som kan gi glede gjennom flere generasjoner.


T.o.m. 28. oktober gir vi 10%

på HELE kolleksjonen til denne fantastiske produsenten!


 
 

OM NAVER COLLECTION

Naver Collection består av møbelprodusentene Gramrode Møbelfabrik A/S og Aksel Kjersgaard A/S - og er solid forankret i den danske møbelkulturen siden hhv. 1924 og 1952. Det er her designtradisjonen oppstår og fortsetter å vokse. En visjon om kompromissløs dansk snekkerkunst og innovativ design.

HÅNDVERK AV YPPERSTE KVALITET

Naver Collection setter sin ære håndverket - ned til minste detalj. Denne setningen har vært Navers ledende prinsipp til enhver tid i deres design, produksjon og konstante utvikling. Hos Naver Collection lever og åndes det treverk, og hele kolleksjonen produseres etter klassiske prinsipper på egne møbelfabrikker i Danmark.

BÆREKRAFT

Bærekraft handler også om langsiktig holdbarhet

I århundrer har snekkeren som kan sitt håndverk alltid ønsket å få mest mulig ut av et trestykke, og i dag er vi enda mer bevisste på å verne om naturens ressurser. Et tre som har vokst i skogen i 100 år har sitt eget spesielle uttrykk. Det er treets natur, og dette respekteres.

DESIGN

Enkelhet og klarhet er velkjente symboler på det skandinaviske design-DNA og danner grunnlaget for deres designfilosofi. Naver Collection produserer med samme omhu som har gått i arv i flere generasjoner.

Hvert møbel har en spesiell visuell karakter og unike detaljer som gjør møblet helt til sitt.

Fra den første skissen til det endelige designet tar designere og håndverkere innovative beslutninger der kreativiteten står i sentrum.

I Naver Collections design forenes visjoner, materialer og funksjon i et enhetlig og tydelig formspråk, for vakre og velfungerende møbler.

 

DESIGNERNE

 
 
 
Forrige
Forrige

BILDER: KUNDEKVELD

Neste
Neste

KORTREIST UKE